Το Κορυφαίο Καλύτερο Φθηνό Τηλέφωνο για το 2024

Το Κορυφαίο Καλύτερο Φθηνό Τηλέφωνο για το 2024

Δημοσιεύτηκε από undefined undefined
σε 04.07.2024

Το Κορυφαίο Καλύτερο Φθηνό Τηλέφωνο για το 2024

Η επιλογή ενός φθηνού τηλεφώνου που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας μπορεί να φαίνεται αρκετά δύσκολη με την πρώτη ματιά. Και ειλικρινά ομολογώ ότι δεν θα ήταν εύκολο ούτε για μένα να μάθω αμέσως ποιο smartphone θα ήταν πιο κατάλληλο για μένα.


 

Αλλά πώς μπορείτε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα φθηνά τηλέφωνα; Η αγορά είναι γεμάτη από διάφορα μοντέλα, από συσκευές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα έως ελαφρώς παλαιότερες, από τηλέφωνα με κάμερες υψηλής απόδοσης έως αυτά με ανθεκτική μπαταρία. Ωστόσο, πώς επιλέγετε ένα κατάλληλο smartphone χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία; Εκτός από τη λίστα βασικών προδιαγραφών, έχω ετοιμάσει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες κόστους για εσάς, ώστε να μπορείτε να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

 

Έτσι, εδώ είναι οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που θα θέλατε να απαντηθούν πριν παραγγείλετε ένα νέο τηλέφωνο:


 

Χρειάζομαι μια ανθεκτική μπαταρία;

Εάν είστε έξω όλη μέρα και ο φορτιστής δεν είναι το αγαπημένο σας αξεσουάρ, πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα τηλέφωνο με μεγάλη μπαταρία. Απλώς ελέγξτε τις προδιαγραφές των μοντέλων που σας αρέσουν και κάντε μια απλή σύγκριση. Θυμηθείτε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί επίσης να επηρεαστεί από τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου. Ορισμένες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία, ενώ η απλή περιήγηση στο web καταναλώνει λιγότερο.

Χρειάζομαι κάμερες υψηλής απόδοσης;

Αν σας αρέσει να καταγράφετε κάθε στιγμή και να κρατάτε αναμνήσεις, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα smartphone με φακούς υψηλής ποιότητας. Η απόδοση της κάμερας γενικά αξιολογείται από τον αριθμό των megapixel, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Μια καλή κάμερα εξαρτάται επίσης από το διάφραγμα, τα επίπεδα ISO, το μέγεθος pixel και την αυτόματη εστίαση. Μια κάμερα 12 MP θα μπορούσε να είναι πολύ πιο αποτελεσματική από μια κάμερα 18 MP.


 

Χρειάζομαι μεγάλη οθόνη;

Εάν καταναλώνετε συχνά περιεχόμενο στο τηλέφωνό σας, ένα smartphone με μεγάλη οθόνη θα σας ικανοποιήσει. Πολλά εξαιρετικά smartphone στην αγορά έχουν μεγάλες οθόνες και δεν είναι πολύ ακριβά. Να θυμάστε ότι η ποιότητα της εικόνας είναι εξίσου σημαντική με το μέγεθος της οθόνης. Δώστε προσοχή στην ανάλυση όταν διαβάζετε τις προδιαγραφές του smartphone.

Χρειάζομαι μεγάλο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης;

Εάν αποθηκεύετε όλες τις φωτογραφίες σας στο τηλέφωνό σας και το μήνυμα "Δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης" σας προκαλεί άγχος, πιθανότατα χρειάζεστε ένα τηλέφωνο με μεγάλη εσωτερική μνήμη. Αν και υπάρχουν επιπλέον επιλογές αποθήκευσης, είναι συνήθως καλύτερο να επιλέξετε μια παραλλαγή με μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης. Τα περισσότερα μοντέλα τηλεφώνων διατίθενται σε πολλές εκδόσεις και ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές.

Μόλις απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, σας προσκαλώ να κάνετε το επόμενο βήμα. Παρακάτω, έχω απαριθμήσει τα κορυφαία καλύτερα φθηνά τηλέφωνα. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν για το καθένα. Αυτό σημαίνει να μάθετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την απόδοση της κάμερας, το μέγεθος της οθόνης και την εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης κάθε μοντέλου. Τέλος, παρέχω πληροφορίες σχετικά με το κόστος του smartphone για να διασφαλίσω ότι η απόφασή σας είναι καλά ενημερωμένη.


 

Όταν είστε έτοιμοι, βρείτε το μοντέλο που προτιμάτε στο Flip, προσθέστε το στο καλάθι και απολαύστε εξαιρετική τιμή με προνόμια που ανταγωνίζονται τα νέα τηλέφωνα. Μην ανησυχείτε για την απόδοση, καθώς τα τηλέφωνα που είναι διαθέσιμα στο Flip επαληθεύονται από ειδικούς μέσω τουλάχιστον 67 δοκιμών ποιότητας. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα σαν καινούργιο τηλέφωνο με εξαιρετική απόδοση σε πολύ χαμηλότερη τιμή.


 

Εδώ είναι τα καλύτερα φθηνά τηλέφωνα που μπορείτε να παραγγείλετε φέτος.


 

Φθηνά και καλά τηλέφωνα, κάτω από 400 ευρώ


 

iPhone SE


 

Το τηλέφωνο της Apple φέρνει ό,τι καλύτερο από τα κορυφαία μοντέλα του Αμερικανού κατασκευαστή, μόνο σε πολύ πιο φιλική τιμή. Για παράδειγμα, το iPhone SE έχει τον ίδιο επεξεργαστή που μπορείτε να βρείτε στο iPhone 13, έναν A15 Bionic, ο οποίος είναι πολύ πιο γρήγορος από πολλούς επεξεργαστές που είναι εγκατεστημένοι σε τηλέφωνα Samsung, ας μιλήσουμε για αυτό.


 

Το νέο μοντέλο iPhone SE έχει τέλειο μέγεθος για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους με το ένα χέρι, χωρίς να ανησυχούν μήπως πέσει. Η οθόνη αυτού του smartphone έχει μόνο 4,7 ίντσες, οθόνη Retina IPS LCD, αλλά είναι δυνατή η αντιστάθμιση όσον αφορά την αναγνωσιμότητα και τα χρώματα.


 

Το iPhone SE διαθέτει μια μικρή μπαταρία μόνο 2.018 mAh, η οποία ωστόσο είναι επαρκής για τις ανάγκες της συσκευής, βελτιστοποιημένη για να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια. Όσον αφορά την εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης, το μοντέλο διατίθεται σε τρεις παραλλαγές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, δηλαδή 64 GB με 4 GB RAM, 128 GB με 4 GB RAM, 256 GB με 4 GB RAM.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, είναι καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αγοράσετε αυτό το τηλέφωνο με τιμές περίπου 400 ευρώ, που ισχύουν τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου.

Διαστάσεις: 138,4 X 67,3 X 7,3 mm

Οθόνη: Retina HD οθόνη, 4,7 ιντσών

Ανάλυση: 1334 x 750 pixel

Μπροστινή κάμερα: 7 MP

Κύρια κάμερα: 12 MP

Μπαταρία: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη Li-Ion, 5000 mAh

Τιμή: περίπου 380 ευρώ

Samsung Galaxy S10+

Ακόμα ψάχνετε για φθηνά και καλά τηλέφωνα Samsung; Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε μια επιπλέον επιλογή για να σας βοηθήσουμε: Samsung Galaxy S10+. Ο ρευστός και κομψός σχεδιασμός θα σας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ η οθόνη σίγουρα θα σας κερδίσει με την ελαστικότητά της. Η πρωτοποριακή οθόνη Infinity-O Display, άψογα κομμένη με το λέιζερ, επωφελείται από το Dynamic AMOLED.

Δεν θα σας ευχαριστήσει μόνο η οπτική εμπειρία, αλλά και η αισθητηριακή. Αυτό συμβαίνει γιατί, χάρη στον υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δεν έχετε παρά να αγγίξετε την οθόνη για να μπορέσετε να την ξεκλειδώσετε.

Η κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας σάς βοηθά να τραβήξετε ευρύτερες εικόνες και να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες με γωνία 123 μοιρών. Η έξυπνη κάμερα είναι η πρώτη σας βοήθεια για τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών προτείνοντας συνθέσεις εικόνων και βελτιστοποιώντας τις ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να ταιριάζουν με το κάδρο.

Η μπαταρία 4100 mAh είναι υπεραρκετή για να εξασφαλίσει τη χρήση σας όλη την ημέρα, ώστε να μην ανησυχείτε για συχνή φόρτιση.

Διαστάσεις: 157,6 x 7,8 x 74,1 mm

Οθόνη: AMOLED, 6,4 ιντσών

Ανάλυση: 1440 x 3040 pixel

Μπροστινή κάμερα: 10 MP

Κύρια κάμερα: 16 MP

Μπαταρία: Li-ion 4100 mAh

Τιμή: περίπου 360 ευρώ

Samsung Galaxy A54

Ψάχνετε για ένα φθηνό, οικονομικό τηλέφωνο με γενναιόδωρη οθόνη, περισσότερο από ανθεκτική μπαταρία και τουλάχιστον αξιοπρεπή χωρητικότητα αποθήκευσης; Το Samsung Galaxy A54 εγγυάται ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας!

Το smartphone διαθέτει οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών. Η ανάλυση 2340 X 1080 είναι αρκετά καλή για άψογη προβολή οποιουδήποτε τύπου περιεχομένου προτιμάτε.

Οι τέσσερις κύριες κάμερες με τις οποίες είναι εξοπλισμένο αυτό το μοντέλο της Samsung δεν είναι απαραίτητα οι καλύτερες που έχετε δοκιμάσει ποτέ, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε έντονα χρωματιστά και επαρκώς καθορισμένα καρέ. Εάν επιλέξετε το Samsung Galaxy A54, μπορείτε να απολαύσετε έως και 10X ψηφιακό ζουμ για να τραβήξετε τις γύρω εικόνες με λεπτομέρεια.

Ο επεξεργαστής Octa Core Exinos 1380 είναι αρκετά ισχυρός για να τρέξει όλες τις εφαρμογές και τα αρχεία σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η μπαταρία των 5000 mAh είναι ικανή να εξασφαλίσει μακροχρόνια απόδοση, χωρίς την ανάγκη συχνής χρήσης του φορτιστή, με αυτονομία ομιλίας έως και 46 ώρες και αυτονομία μουσικής έως και 68 ώρες.

Με το Samsung Galaxy A54 τραβάτε πιο καθαρές νυχτερινές φωτογραφίες και βίντεο με υψηλή σταθερότητα μέσω της λειτουργίας Auto Night και του αυτόματου καδραρίσματος έως και 5 ατόμων.

Από την άποψη της τιμής, το Samsung Galaxy A54 είναι μια πολύ σοφή επιλογή, οι τιμές για αυτό είναι περίπου 300 ευρώ.

Διαστάσεις: 158,2 x 76,7 x 8,2 mm

Οθόνη: Super AMOLED, 6,4 ιντσών

Ανάλυση: 2340 x 1080 pixel

Μπροστινή κάμερα: 32 MP

Κύρια κάμερα: 50 MP

Μπαταρία: Γρήγορη φόρτιση 5000 mAh

Τιμή: περίπου 300 ευρώ

Φθηνά και καλά τηλέφωνα, κάτω από 200 ευρώ

Xiaomi Redmi 12

Μη διστάσετε να βάλετε τη Xiaomi στη λίστα επιλογών σας εάν θέλετε ένα από τα καλύτερα φθηνά τηλέφωνα. Το Xiaomi Redmi 12 έχει σχεδιασμό υψηλής ποιότητας με μεγάλη οθόνη FHD + 90 Hz και οπίσθιο γυαλί υψηλής ποιότητας. Κομψό και πιο λεπτό, το Redmi 12 έχει πρόσθετη αντοχή στη σκόνη και στο πιτσίλισμα με βαθμολογία IP53.

Εντυπωσιακές είναι και οι διαστάσεις της οθόνης, 6,79 ιντσών, στις οποίες θα μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τα αγαπημένα σας βίντεο ή ιστοσελίδες και θα μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματικά εντυπωσιακή χρωματική παλέτα. Με την πιστοποίηση SGS Low Blue Light και τη λειτουργία ανάγνωσης 3.0, το Xiaomi Redmi 12 σάς βοηθά να αποφύγετε την οπτική κόπωση και να παρακολουθήσετε άνετα το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Το Adaptive Sync θα βελτιστοποιήσει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης με βάση τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

Για όλες τις ανάγκες φωτογραφίας σας, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το Xiaomi Redmi 12 διαθέτει ισχυρές κάμερες με επτά κλασικά φίλτρα φιλμ που εκτελούν υπολογισμούς σε επίπεδο pixel και προεπισκοπήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Η μπαταρία 5000 mAh έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, επομένως απολαμβάνετε το τηλέφωνό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν χρειαστεί να το επαναφορτίσετε. Ακόμη και όταν συμβαίνει, η γρήγορη φόρτιση 18 W διασφαλίζει ότι θα απολαύσετε μακροχρόνια χρήση.

Το Xiaomi Redmi 12 είναι ένα τηλέφωνο απόδοσης με επεξεργαστή Octa Core MediaTek Helio G88 για άψογη λειτουργικότητα.

Επιπλέον, για εύκολη πρόσβαση, έχετε έναν πλαϊνό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, πιο ασφαλή και πολύ πιο άνετο. Το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας είναι πολύ πιο εύκολο με ένα μόνο πάτημα, ενώ ένα διπλό πάτημα μπορεί να ξεκλειδώσει περισσότερες προσαρμόσιμες επιλογές.

Διαστάσεις: 76,28 x 8,17 x 168,6 mm

Οθόνη: FHD + Dot Display, 6,79 ίντσες

Ανάλυση: 2460 x 1080 pixel

Μπροστινή κάμερα: 8 MP

Κύρια κάμερα: 50 MP

Μπαταρία: 5000 mAh

Τιμή: περίπου 180 ευρώ

Motorola Moto G72

Ο γνωστός κατασκευαστής θα σας εκπλήξει με αυτό το μοντέλο smartphone που έχει πολύ καλές προδιαγραφές και κάτι παραπάνω από λογική τιμή. Έτσι, αν ψάχνετε για φθηνά και καλά τηλέφωνα, το Motorola Moto G72 είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Μπορείτε να έχετε μια εξαιρετική οπτική εμπειρία μέσω της οθόνης pOled 6,55 ιντσών 120 Hz, όλα σε μια εξαιρετικά λεπτή και πολύ πρακτική συσκευή, σε κινηματογραφικά πρότυπα μέσω του HDR10+.

Εάν, από την άλλη πλευρά, η εμπειρία ήχου είναι περισσότερο το πεδίο ενδιαφέροντός σας, απολαύστε την υψηλή ένταση και την άψογη ευκρίνεια μέσω του πολυλειτουργικού και πολυδιάστατου ήχου του Dolby Atmos.

Ακόμη και όταν πρόκειται για τη λήψη των αγαπημένων σας φωτογραφιών, το Motorola Moto G72 δεν είναι κατώτερο. Το σύστημα κάμερας 108 MP Ultra Pixel έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει απίστευτες και αξέχαστες εικόνες. Επιπλέον, με το Macro Vision είστε 5 φορές πιο κοντά στις γύρω λεπτομέρειες που θέλετε να καταγράψετε. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το Motorola Moto G72 είναι ζωντανές, ακόμη και τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η μπαταρία πολύ υψηλής χωρητικότητας, 5000 mAh, είναι ιδανική για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, χωρίς να καλείτε πολύ συχνά το φορτιστή. Το Moto G72 είναι επίσης ανθεκτικό σε διαρροές νερού ή πιτσιλίσματα, έχοντας πιστοποίηση IP52.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η απόδοση είναι εξαιρετική, καθώς είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή MediaTek Helio G99, ο οποίος ανταπεξέρχεται άψογα στην εκτέλεση οποιασδήποτε περίπλοκης εφαρμογής ή οποιουδήποτε προηγμένου παιχνιδιού.


 

Διαστάσεις: 74,4 x 7,9 x 160,5 mm

Οθόνη: P-OLED, 6,5 ίντσες

Ανάλυση: 2400 x 1080 pixel

Μπροστινή κάμερα: 16 MP

Κύρια κάμερα: 108 MP

Μπαταρία: Li-Po 5000 mAh

Τιμή: περίπου 180 ευρώ


 

Φθηνά και καλά τηλέφωνα, κάτω από 100 ευρώ

Πριν κλείσουμε τη λίστα των συστάσεων, θα θέλαμε να δώσουμε μια τιμητική αναφορά σε δύο φθηνά μοντέλα τηλεφώνων, τα οποία πέφτουν κάτω από 100 ευρώ όταν αγοράζονται. Αυτά είναι τα Xiaomi Redmi A1 και Motorola Moto E20. Και τα δύο είναι τηλέφωνα με αξιοπρεπή απόδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με σιγουριά για καθημερινές εργασίες.

Xiaomi Redmi A1

Το Xiaomi Redmi A1 διαθέτει μια αποδεκτή οθόνη LED 6,52 ιντσών με ανάλυση 1600 X 720, η οποία είναι αρκετά καλή για απολαυστική προβολή του αγαπημένου σας περιεχομένου. Οι κάμερες 5MP εμπρός και 8MP πίσω είναι αρκετά καλές για να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές, αλλά αν αναζητάτε κάμερες εξαιρετικής ποιότητας, ίσως να θέλετε να επιλέξετε πιο προηγμένα μοντέλα όσον αφορά τις προδιαγραφές.

Το Xiaomi Redmi A1 έρχεται με τιμή περίπου 80 ευρώ, αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή από οικονομική άποψη. Επιπλέον, με μια μπαταρία 5000 mAh, είστε σίγουροι για μια μακρά περίοδο αδιάλειπτης χρήσης.

Motorola Moto E20

Το Motorola Moto E20 βρίσκεται στο ίδιο εύρος τιμών με το Xiaomi Redmi A1, γύρω στα 800 ευρώ και οι προδιαγραφές του είναι αρκετά προχωρημένες για το κόστος αγοράς του. Η οθόνη 6,5 ιντσών με ανάλυση 1600 x 720 MP είναι κατάλληλη για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Η μπαταρία των 4000 mAh έχει πολύ καλή διάρκεια ζωής, επομένως δεν θα χρειάζεται να επαναφορτίζετε πολύ συχνά.

Οι κάμερες του Motorola Moto E20 είναι καλές μόνο για τη λήψη όμορφων εικόνων, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε πολλά όταν πρόκειται για τη λήψη λεπτομερειών του καρέ. Η κύρια κάμερα είναι 13 MP, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι μόνο 5 MP.

Γιατί να επιλέξετε ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο;

Φυσικά, από άποψη απόδοσης, τα δύο τελευταία μοντέλα που παρουσιάζονται δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο των smartphone που περιγράφηκαν παραπάνω, αλλά αισθανθήκαμε την ανάγκη να μοιραστούμε αυτές τις επιλογές μαζί σας εάν ο προϋπολογισμός σας είναι χαμηλότερος.

Μην ξεχνάτε όμως ότι η λύση αγοράς που σας ωφελεί περισσότερο από πλευράς προϋπολογισμού είναι αυτή των μεταχειρισμένων τηλεφώνων, που μπορεί να έχουν τιμή έως και 40% χαμηλότερη από αυτή των νέων συσκευών. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόδοση ή τα οφέλη, επειδή λειτουργούν εξίσου καλά με τα νέα τηλέφωνα και συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών.

Πριν ξεκινήσετε να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στην προσφορά Flip και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το μοντέλο που θέλετε, σε τιμή που ταιριάζει απόλυτα στον προϋπολογισμό σας.

Ελπίζουμε ότι η λίστα με τα καλύτερα φθηνά τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε το 2024 σας ενέπνευσε να βρείτε το κατάλληλο μοντέλο για εσάς. Αν έχετε και εσείς προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, θα χαρώ να τις αφήσετε παρακάτω σε σχόλιο. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιον που θέλει να αγοράσει ένα φτηνό και καλό τηλέφωνο φέτος.




 

Μερίδιο:

twitter
facebook
linkedin

Πρόσφατα άρθρα

Πώς να Στείλετε Μεγάλα Αρχεία στο WhatsApp από το Τηλέφωνό σας ή τον Υπολογιστή σας

Πώς να Στείλετε Μεγάλα Αρχεία στο WhatsApp από το Τηλέφωνό σας ή τον Υπολογιστή σας

Το WhatsApp παραμένει η πιο δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων στον κόσμο, με πάνω από δύο δισεκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Είναι πιθανώς η πιο εύκολη πλατφόρμα για χρήση υπό την ομπρέλα της Meta όταν θέλετε να μοιραστείτε memes, αστεία κλιπ ή απλά μηνύματα κειμένου με φίλους.

Πώς να Διαγράψετε/Απενεργοποιήσετε έναν Λογαριασμό Telegram;

Πώς να Διαγράψετε/Απενεργοποιήσετε έναν Λογαριασμό Telegram;

Το Telegram εμφανίστηκε το 2013. Διαθέσιμο για τα τηλέφωνα Apple και άλλες συσκευές iOS τον Αύγουστο, και αργότερα τον Οκτώβριο για συσκευές Android, η πλατφόρμα γρήγορα έγινε ο κύριος ανταγωνιστής άλλων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς να καθαρίζετε σωστά τα ακουστικά και γιατί είναι σημαντικό να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο συχνά

Πώς να καθαρίζετε σωστά τα ακουστικά και γιατί είναι σημαντικό να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο συχνά

Χρησιμοποιούμε τα ακουστικά για να ακούμε μουσική, να μιλάμε στο τηλέφωνο handsfree ή για να μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα όταν υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω μας.

Εγγραφείτε για τις τελευταίες ενημερώσεις