Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι

Είναι ασφαλές να πουλήσω ή να αγοράσω στο Flip.gr; Είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα; Ποια είναι η ποιότητα των τηλεφώνων; Λοιπόν, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το Flip.gr και παρακάτω μπορείτε να βρείτε την απάντησή τους σε αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλές άλλες!

Κριτικές
Πάνω από 400.000 ευχαριστημένοι πελάτες με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η Flip.
4.9/5
Πάνω από κριτικές
2 κριτικές
26 κριτικές
519 κριτικές
Άννα
Κριτική αγοραστή Flip
5/5
Αγόρασε ένα Apple iPhone 12 mini, Πολύ Καλό
18 Ιουλ 2024
Πρώτη φορά αγοράσαμε μεταχειρισμένο κινητό και επιλέξαμε την εταιρεία σας Επειδή μια φίλη είχε αγοράσει από εσας και ήταν ευχαριστημενη. Το προϊόν την ίδια ημέρα αναχώρησε και σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με τη μεταφορική ήρθαν σε τηλεφωνικη επικοινωνία μαζί μας. Και η επόμενη αγορά μας, αν χρειαστεί, θα είναι σίγουρα από το κατάστημα σας!
Βασίλης Κυπριώτης
Κριτική αγοραστή Flip
5/5
Αγόρασε ένα Apple iPhone 11, Εξαιρετικό
18 Ιουλ 2024
Παράγγειλα ένα iPhone 11 προ και μου ήρθε περίπου σε μία εβδομάδα αξίζε ο χρόνος αναμονής το μόνο που με χάλασε ήταν ο χρόνος αλλά τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλα από το κινητό. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα
Κώστας
Κριτική αγοραστή Flip
5/5
Αγόρασε ένα Samsung Galaxy A23 5G, Καλό
18 Ιουλ 2024
Το παρήγγειλα και πήρα ένα μήνυμα λέγοντάς πως το πακέτο μου θα είναι στο μέρος μου απο 2 μέχρι 4 μέρες και δυστυχώς από Κυριακή που το παρήγγειλα περίμενα όλη την εβδομάδα και δεν είχε έρθει. Την επόμενη Δευτέρα το πήρα το είδα πάρα που η κατάσταση του είναι μόνο "καλό" μόνο δύο τρία μικρά σημαδάκια έχει που πρέπει να κοιτάξεις πολύ καλά για να τα δεις. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το πως δουλεύει μέχρι στιγμής είναι ότι μετά από τη πρώτη βραδιά το battery health πήγε από 100 σε 95 % που με ανησυχεί λίγο επειδή έχασε 5 της εκατό μόνο σε μια βραδιά που την έχω...πέρα από αυτό δουλεύει άριστα μέχρι στιγμής και χαίρομαι πολύ με τη κατάσταση της είναι πραγματικά σαν καινούργιο.
Evangelos
Κριτική αγοραστή Flip
5/5
Αγόρασε ένα Apple iPhone 12 mini, Εξαιρετικό
18 Ιουλ 2024
Εκανα αγορά iPhone 12 mini 128Gb. Ηταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και το λειτουργικό του χωρίς κανένα πρόβλημα με 100% μπατάρια.. Σε 2 εργάσιμες ημέρες το είχα στα χέρια μου Πολύ προσεγμένη συσκευασία καθώς σου έχει μέσα και καλώδιο φόρτισης Σίγουρα θα ξανά παραγγείλω από εκεί μελλοντικά
Constadina Nikol
Κριτική αγοραστή Flip
5/5
Αγόρασε ένα Apple Watch Series 4 2018, GPS, Aluminium 40mm, Σαν Καινούργιο
18 Ιουλ 2024
Αψογο , παρέλαβα ακριβως ότι παρήγγειλα και όντως οι φωτογραφίες είναι πραγματικές !