Intro

Σχετικά με την Flip

Μια ρουμανική εταιρεία που ιδρύθηκε από 3 επιχειρηματίες!

Φέρνουμε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πουλάμε και αγοράζουμε μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα ηλεκτρονικά είδη!

Παρακάτω, λίγα λόγια για τις προκλήσεις, τα όνειρα και τις αξίες μας.

Η Flip είναι μια αγορά που ιδρύθηκε το 2019 από 3 επιχειρηματίες: τον Alin Luca, τον Alex Burghelia και τον George Moroianu.

Παρόλο που έχουμε εμφανιστεί στην αγορά πρόσφατα, δεκάδες άνθρωποι έχουν ήδη συγκεντρωθεί γύρω από αυτό το εγχείρημα: από τους ιδρυτές και τους υπαλλήλους, μέχρι τους συνεργάτες, τους εταίρους και τους επενδυτές, όλοι μας όλοι σηκώνουμε τα μανίκια μας κάθε μέρα και προσπαθούμε, μέσα από το πάθος και την εμπειρία μας, να κάνουμε το Διαδίκτυο ένα απλούστερο μέρος για τους πωλητές και ασφαλέστερο για τους αγοραστές μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων.

Το κίνητρο πίσω από τη δημιουργία της Flip

Ξεκινήσαμε το Flip.gr γιατί διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να πουλήσεις και να αγοράσεις μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά τη σήμερον ημέρα! Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι το 2019 η διαδικασία πώλησης εξακολουθούσε να είναι τόσο περίπλοκη και η διαδικασία αγοράς τόσο αβέβαιη! Πιθανώς να ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε:

Εάν έχεις ένα κινητό προς πώληση... Πασχίζεις να βγάλεις επαγγελματικές φωτογραφίες στο κινητό σου με το φως μιας λάμπας, να αναζητήσεις την τέλεια περιγραφή και να βάλεις την αγγελία σου στο διαδίκτυο. Για να αρχίσουν στη συνέχεια να ρέουν τα περίεργα μηνύματα από τον DanyBoss84. Για να μην αναφέρουμε και τις απόπειρες εξαπάτησης.

Και μετά από μερικές εβδομάδες κατά τις οποίες συνεχίζετε να αναδημοσιεύετε την αγγελία, ίσως ακόμη και να πληρώνετε για διαφημιστική προώθηση, διότι διαφορετικά μπαίνει στην τελευταία σελίδα, εμφανίζονται επιτέλους ενδιαφερόμενοι αγοραστές.

Αλλά μόλις τώρα αρχίζουν τα ωραία: ακολουθούν μερικές χαμένες ώρες με άβολες συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με αγνώστους στο μετρό. Και πάλι δεν παίρνεις αυτό που ήθελες αρχικά, γιατί κανείς δεν βγαίνει αλώβητος από τις διαπραγματεύσεις!

Εάν έχεις ένα smartphone σε ένα συρτάρι που δεν τόλμησες να βάλεις προς πώληση και μαζεύει σκόνη εδώ και αρκετούς μήνες, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Και αν πάλι ψάχνεις για ένα νέο smartphone...

Είναι σαν ένα παιχνίδι ρωσικής ρουλέτας: ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σταθείς άτυχος! Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος/η ότι το smartphone που πρόκειται να αγοράσεις από έναν ξένο, στην άκρη του δρόμου, αντιστοιχεί στην περιγραφή και την απόδοση που αυτός σου παρουσιάζει; Κάποιες φορές είσαι τυχερός/η, κάποιες όχι. Και όταν ξαφνικά σταματήσει να λειτουργεί, έχεις χάσει τα χρήματα που μάζευες τόσους μήνες για να πάρεις αυτό το cool smartphone!

Did you know

Ήξερες πως...

Το 1/3 των Ελληνα αγοραστών αγοράζει ηλεκτρονικά με κρυμμένα προβλήματα;

* μια μελέτη αγοράς που διεξήχθη από το Flip.gr σε δείγμα 470 πιθανους πελατες ηλικίας 18-55 ετών

Πώς θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα;

Με όλη την τεχνολογία γύρω μας που έχει απλοποιήσει τη ζωή μας, πιστεύουμε ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να σπαταλήσεις τον χρόνο σου σε άσκοπες συναντήσεις. Και επίσης δεν έχει κανένα νόημα να βασίζεσαι στην τύχη όταν πρόκειται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για ένα smartphone.

Για αυτό δημιουργήσαμε το Flip.gr!

Κάνουμε τα πράγματα πιο απλά για τους πωλητές

Με την Flip, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πώληση του παλιού σου τηλεφώνου. Εμείς θα ασχοληθούμε μαζί του ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το ελέγχουμε, το επισκευάζουμε εάν είναι απαραίτητο και ασχολούμαστε με ολόκληρη τη διαδικασία της πώλησης. Η πώληση μέσω του flip.gr είναι ευκολότερη από τη μετάβαση στο κατάστημα. Πούλησε το μόνο σε τρία βήματα:

1.Απάντησε διαδικτυακά σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το κινητό σου και μάθε αμέσως πόσο αξίζει!

2.Μας λες την ημερομηνία και την ώρα που θέλεις να φτάσει ο ταχυμεταφορέας για να παραλάβει το κινητό σου δωρεάν και να το παραδώσει στην Flip!

3. Μόλις σταλεί το κινητό σου σε εμάς, η δουλειά σου έχει ολοκληρωθεί!

Οι τεχνικοί της Flip θα ελέγξουν τεχνικά το κινητό σου, θα το καθαρίσουν, θα το φωτογραφίσουν, θα το συσκευάσουν και θα το αναρτήσουν προς πώληση! Ανάλογα με τη μέθοδο πώλησης που έχεις επιλέξει, θα λάβεις τα χρήματά σου 1-3 ημέρες μετά τον έλεγχο αυτού ή όταν αυτό έχει πουληθεί.

Για τους αγοραστές, γεφυρώνουμε τη διαφορά μεταξύ μεταχειρισμένου και καινούργιου

Όλα τα smartphone που πωλούνται στο Flip.gr περνούν πρώτα από μια αυστηρή διαδικασία τεχνικού ελέγχου: έως και 67 δοκιμές υλικού, λογισμικού και αισθητικής κατάστασης για να βεβαιωθούμε ότι το κινητό που αγοράζεις λειτουργεί άψογα!

Στη συνέχεια καθαρίζεται εξωτερικά, γύρω από τα κουμπιά και στις θύρες, φωτογραφίζεται σε HD ώστε να μπορείς να δεις ακριβώς τι αγοράζεις, συσκευάζεται και αποστέλλεται σε εσένα!

Με κάθε smartphone έχεις εγγύηση, δωρεάν επιστροφή και παράδοση σε 2-4 μέρες, έτσι ώστε η αγοραστική σου εμπειρία να είναι η ίδια όπως αν αγόραζες ένα καινούργιο κινητό!

Τι επιθυμούμε;

Να κάνουμε τα επόμενα χρόνια κάθε Ελληνα να «φλιπάρει» με ένα refurbished smartphone, τουλάχιστον μία φορά.

Σε τι πιστεύουμε;

Υπευθυνότητα

Βρίσκεται στη βάση όλων όσων φτιάχνουμε, και η ασφάλεια, τόσο του κινητού σου καθ 'όλη τη διάρκεια της πώλησης όσο και της ποιότητας του smartphone που αγοράζεις, είναι προτεραιότητά μας. Γι'αυτό ασφαλίζουμε την αξία κάθε προϊόντος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης και επίσης προσφέρουμε εγγύηση για κάθε προϊόν που αγοράζεται από εμάς.

Απλότητα

Η πώληση και η αγορά ενός τηλεφώνου δεν πρέπει να είναι τόσο πολύπλοκη!

Έτσι σκεφτήκαμε ότι η πώληση θα πρέπει να είναι τόσο απλή όσο μια καλημέρα! Εσύ μας στέλνεις το κινητό σου, η Flip φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα και εσύ παίρνεις τα χρήματα στον λογαριασμό σου.

Και η αγορά του ιδανικού smartphone μόλις έγινε πιο απλή! Δεν χρειάζεται πλέον να περιηγείσαι σε εκατοντάδες διαδικτυακές αγγελίες ή να πηγαίνεις σε συναντήσεις με πωλητές μέχρι να βρείς το τέλειο smartphone. Στο Flip ξέρεις ότι όλα τα smartphone είναι πλήρως ελεγμένα και μπορείς να επιλέξεις με ασφάλεια το πιο κατάλληλο για σένα!

Ποιότητα

Περνάμε όλα τα κινητά μας μέσα από μία αυστηρή διαδικασία επιθεώρησης και επιβεβαιώνουμε ότι λειτουργούν άψογα πριν φτάσουν στα χέρια σου. Εργαζόμαστε συνεχώς για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία της αγοράς σου θα είναι τόσο απολαυστική όσο αυτή στο Apple Store!

Διαφάνεια

Με τη Flip, ξέρεις πάντα πού βρίσκεται το smartphone ή τα χρήματά σου. Δημοσιεύουμε όλες τις κριτικές που λαμβάνουμε σχετικά με τα προϊόντα μας και το τι πιστεύει ο κόσμος σχετικά με τις πωλήσεις σε εμάς. Με την Flip, εσύ έχεις τον έλεγχο!

Flip.gr

Πώληση και αγορά μεταχειρισμένων τηλεφώνων, όπως θα έπρεπε να είναι!

Αγόρασε τη νέα σου συσκευή έξυπνα και φθηνά

Πούλησε τη συσκευή σου έξυπνα μέσω της Flip