YouTube Premium - Τι είναι και πώς μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα για αυτήν την υπηρεσία

YouTube Premium - Τι είναι και πώς μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα για αυτήν την υπηρεσία

Δημοσιεύτηκε από Iulia Nicolaie
σε 01.04.2024

Εάν επισκέπτεστε καθημερινά το YouTube, εάν έχετε ήδη εγγραφεί σε πολλά κανάλια σε αυτήν την πλατφόρμα και παρακολουθείτε βιντεολόγια, συνεντεύξεις, βίντεο, σεμινάρια ή podcast, η υπηρεσία YouTube Premium είναι ιδανική για εσάς.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για αυτό:

Τι είναι το YouTube Premium και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό YouTube Premium;

Πόσο κοστίζει το YouTube Premium;

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας YouTube Premium;

Τι είναι το YouTube Premium και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Θυμάστε το YouTube Red; Αντικαταστάθηκε πριν από μερικά χρόνια από το YouTube Premium, μια πολύ πιο σύνθετη και συμφέρουσα υπηρεσία για τους καταναλωτές διαδικτυακού περιεχομένου βίντεο.

Το πρώτο και μεγαλύτερο πλεονέκτημα που θα έχετε αν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε θα είναι να απαλλαγείτε από τις συχνά ενοχλητικές διαφημίσεις στο YouTube. Ίσως γνωρίζετε πολύ καλά την αίσθηση που νιώθετε όταν το αγαπημένο σας τραγούδι διακόπτεται την πιο σημαντική στιγμή από μια διαφήμιση (ή ακόμα και δύο!) που δεν μπορείτε να παραλείψετε.

Ξεχάστε την απογοήτευση της αναμονής για διαφημίσεις, μερικές φορές ακόμη περισσότερο από το ίδιο το κλιπ που θέλετε να παρακολουθήσετε, για να εξαφανιστεί.

Επιπλέον, θα μπορείτε να κατεβάσετε στον λογαριασμό σας όλα τα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μετά τη λήψη, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ακόμη και εκτός σύνδεσης. Το ίδιο ισχύει και για τις λίστες αναπαραγωγής, τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ή να πάρετε έτοιμες από άλλους χρήστες του YouTube.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το YouTube Premium θα σας ωφελούσε είναι ότι η υπηρεσία θα σας επιτρέψει να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική στο παρασκήνιο, ενώ απαντάτε σε μηνύματα στο WhatsApp, κάνετε κύλιση στο Instagram ή διαβάζετε ένα νέο email στα εισερχόμενά σας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μια συνδρομή στο YouTube Premium θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε αποκλειστικά περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τους μεγαλύτερους παράγοντες επιρροής στην πλατφόρμα, στην ενότητα YouTube Originals. Επίσης, μπορεί να ερωτευτείτε το YouTube Music Premium, το οποίο συνοδεύεται από αυτήν τη συνδρομή, όπου θα βρείτε αρκετά playlist για να σας κρατούν συνεχώς συνδεδεμένους με τους αγαπημένους σας ρυθμούς.

Ας ανακεφαλαιώσουμε τα πλεονεκτήματα του YouTube Premium:

  • κλιπ χωρίς διακοπή από διαφημίσεις.
  • βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και όταν δεν έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • τη δυνατότητα αναπαραγωγής κλιπ στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας.
  • πρόσβαση στο YouTube Music Premium, την πλατφόρμα με εκατομμύρια λίστες αναπαραγωγής.
  • πρόσβαση στα YouTube Originals, για αποκλειστικό περιεχόμενο βίντεο.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό YouTube Premium;

Σίγουρα έχετε δει τουλάχιστον μία φορά ένα αναδυόμενο παράθυρο στην εφαρμογή, που σας προσκαλεί να εγγραφείτε στο YouTube Premium, δωρεάν για τον πρώτο μήνα. Αυτή είναι η απλούστερη μέθοδος με την οποία θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό premium σε αυτήν την πλατφόρμα κάτω από την ομπρέλα της Google.

Εάν δεν λαμβάνετε πλέον το συγκεκριμένο μήνυμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • εισαγάγετε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα.
  • κάντε κλικ στην εικόνα ή το avatar σας.
  • από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε Συνδρομές επί πληρωμή.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο YouTube Premium.
  • θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν τρόπο πληρωμής, ακόμα κι αν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μόνο για τον δωρεάν μήνα. παρακάτω θα εξηγήσουμε επίσης πώς να ακυρώσετε το YouTube Premium πριν χρεωθείτε ή μετά από μερικούς μήνες χρήσης της υπηρεσίας, σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στην κλασική έκδοση της εφαρμογής, αν και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα θέλετε να το κάνετε αυτό.
  • ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δώσει το YouTube και απολαύστε την υπηρεσία Premium, η οποία, υποσχόμαστε, θα αλλάξει εντελώς την εμπειρία που έχετε στην εφαρμογή!

 

 

Sign up for the latest updates

Πόσο κοστίζει το YouTube Premium;

Αφού περάσει ο δωρεάν μήνας, η Google θα σας χρεώσει για το YouTube Premium 26 ευρώ το μήνα, εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Samsung ή άλλη συσκευή Android με πρόσβαση στην Google, ή 29 ευρώ, εάν έχετε τηλέφωνο Apple. Πιθανώς μόνο αφού δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία θα πειστείτε ότι αυτά είναι τα καλύτερα επενδυμένα χρήματα που θα ξοδέψετε ποτέ!

Επιπλέον, εάν θέλετε να μοιραστείτε αυτήν τη συνδρομή με τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας, μπορείτε να επιλέξετε μια οικογενειακή συνδρομή YouTube Premium, η οποία κοστίζει 39 ευρώ το μήνα και σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 5 μέλη ηλικίας άνω των 13 ετών στον λογαριασμό σας.

Επίσης, εάν είστε φοιτητής, θα επωφεληθείτε από μια σημαντική έκπτωση. Μόνο με 15 ευρώ το μήνα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη YouTube, υπό τους όρους που προσφέρει η υπηρεσία Premium, όπως εξηγείται παραπάνω. Η φοιτητική συνδρομή θα απαιτεί ετήσια επιβεβαίωση ότι δεν έχετε διακόψει τις σπουδές σας.

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι η Google δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή έναν τύπο συνδρομής στο YouTube Premium που θα ονομάσει Lite. Αυτό μπορεί να είναι τέλειο για εσάς εάν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα, αλλά δεν σας ενδιαφέρει απαραίτητα η δυνατότητα λήψης κλιπ στην πλατφόρμα, η δυνατότητα αναπαραγωγής τους στο παρασκήνιο στο τηλέφωνό σας ή πρόσβαση σε λίστες αναπαραγωγής από το YouTube Music.

Προς το παρόν, το YouTube Premium Lite δοκιμάζεται στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, αλλά σίγουρα θα είναι σύντομα διαθέσιμο για τη ρουμανική αγορά. Στις χώρες όπου χρησιμοποιείται αυτή η υπηρεσία, η τιμή συνδρομής είναι 60% χαμηλότερη από αυτή ενός κλασικού πακέτου Premium. Με απλό υπολογισμό, αυτό θα σήμαινε ότι το YouTube Premium Lite θα μπορούσε να κοστίζει λιγότερο από 16 ευρώ το μήνα για όποιον θέλει να αποχαιρετήσει τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

Το YouTube λέει ότι η συνδρομή Lite βρίσκεται ακόμα σε πειραματική φάση και ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει περισσότερα σχέδια με βάση τα σχόλια που θα λάβει μετά τη δοκιμή.

 

 

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας YouTube Premium;

Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο κλασικό YouTube ή εάν θέλετε να διακόψετε την ατομική σας συνδρομή Premium για να μοιραστείτε μια οικογένεια YouTube με φίλους ή συγγενείς, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι:

  • μπείτε στην εφαρμογή και πατήστε την εικόνα ή το avatar σας.
  • επιλέξτε από το μενού Τα προνομιακά σας οφέλη.
  • στο κάτω μέρος, θα βρείτε Διαχείριση της συνδρομής σας.
  • Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στη γραμμή όπου λέει Ατομική συνδρομή: 26/μήνα:
  • κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

Από αυτό το βήμα, μπορείτε επίσης να μεταβείτε αυτόματα στην υπηρεσία Οικογένειας, εάν κάνετε κλικ στο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό το υλικό δεν χορηγείται. Εξηγήσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το YouTube Premium, επειδή είναι μια υπηρεσία που απολαμβάνουμε και προτείνουμε σε όποιον αναζητά μια ιδιαίτερη εμπειρία στο YouTube.

Εάν έχετε μάθει νέα πράγματα από αυτό το άρθρο, θα χαρούμε να μας αφήσετε ένα like, σε μορφή καρδιάς. Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το ιστολόγιο του Flip.ro, όπου σας προσκαλούμε να επιστρέφετε όποτε θέλετε να μάθετε νέα πράγματα για τα τηλέφωνα, τις εφαρμογές ή την τεχνολογία γενικότερα. 🙃

Μερίδιο:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates